Gedreven door films

Al meer dan 10 jaar creëert CCD Media, onder leiding van filmmaker Christiaan Cats, video’s met een filmische uitstraling voor bedrijven en merken.

Speelfilms inspireren ons om menselijkheid voorop te stellen in onze producties. We willen de kijker meenemen in de belevingswereld van het hoofdkarakter.
Net als in een film baseren we onze concepten op storytelling; het vertellen van een verhaal. We verfilmen de verhalen van de bedenkers, de ontwikkelaars, de gebruikers of toekomstige klanten.

 

 

Waarom een video identiteit?

We bouwen graag aan een creatieve relatie met onze klanten, zodat we samen kunnen groeien in het neerzetten van een video identiteit die bij u past.
Een video identiteit creëren we doordat we een beeldstijl neerzetten die wordt doorgevoerd in meerdere video’s. We maken bijvoorbeeld een visiefilm en de stijl van die film zetten we dan door in een sociale media video.

Door deze visuele herkenbaarheid weerspiegelen we de kwaliteit en waardes van uw organisatie; de films zijn familie van elkaar en dat creëert vertrouwen.
Elke videoproductie wordt bij ons op maat gemaakt, tot in de details; van het bepalen van het script en de passende camera emotie tot en met het componeren van de muziek en sound design.

Wanneer valt mijn video op?

Als antwoord op deze vraag lichten we graag twee elementen toe.

Als eerste gebruiken we voor elke video een opvallend kenmerk. Bijvoorbeeld: de film met de luchtshots. Of de film met de freerunner.
Hier kunnen kijkers naar refereren als ze het over de video hebben.

Een ander element die we toepassen in de films is: een duidelijke boodschap.
Dit doen we door ons te richten op de belangrijkste communicatie boodschap.
Ons advies is: probeer niet te veel te vertellen in één film.

 

 

Download het gratis stappenplan

 

 

Nuttige vragen die je ter voorbereiding kunt gebruiken voor je video-briefing

Inzicht krijgen in de keuzemogelijkheden voor je video, waardoor je een sterker concept neerzet

Handvatten om meer uit je video te halen


Download het gratis stappenplan

 
 


Neem contact met ons op

Zamire Thijssen – Head of Productions

We kijken graag samen welke vorm van productie bij jullie boodschap en doelgroep past. Neem contact op met Zamire (+31) 630 447 034

Contact